Over ons


Over van atotzwembad.nl

Mijn naam is Marnix Polder. Ik ben wiskundige en oprichter/eigenaar van vanatotzwembad.nl. Al van jongs af aan ben ik bezig met dingen bouwen. Als tiener legde ik al terrassen aan bij mensen. Ik heb altijd gebouwd, zoals meubels, overkappingen, terrassen, een houten huis en sinds enige tijd ook zwembaden. 

 

Ik heb een aantal jaren in Spanje gewoond en daar een eigen bedrijf gehad in het verhuren van vakantiewoningen. Al geruime tijd ben ik wiskunde docent op een middelbare school. Hierdoor weet ik precies hoe ik eenvoudig mensen nieuwe dingen kan leren die voor hen best ingewikkeld kunnen zijn. Dit doe ik nog steeds met veel plezier, maar de ondernemer in me kwam toch steeds boven. Ik heb al mijn ervaringen gebundeld en onder gebracht in vanatotzwembad.nl en help nu met veel plezier mensen bij het aanleggen van hun zwembad. 

 


Onze visie

Bij het bouwen van een zwembad komt heel veel kijken. Veel meer dan je in eerste instantie zou verwachten. Informatie is vaak niet eenduidig en niet compleet. Uiteindelijk komen er allerlei onverwachte dingen bij. Dit maakt dat het bouwen van je eigen zwembad een hachelijk en kostbaar avontuur. Het is onze visie dat dit juist een prettig en leuk avontuur moet zijn, zonder onverwachte kosten en problemen achteraf. 

Onze missie

Vanatotzwembad.nl weet van de hoed en de rand betreffende het bouwen van een eigen zwembad. Wij hebben als missie om mensen te begeleiden naar hun wens om hun eigen zwembad te bouwen. Daarbij geven wij niet alleen uitgebreid advies, maar helpen we ook met bouwtekeningen van de verschillende bouwfases. Waarmee wij jou ook kunnen helpen, voor ons staan maatwerk, persoonlijke wensen, goed luisteren, kwaliteit leveren en service verlenen steeds voorop.