Stappenplan naar je eigen zwembad


Stappenplan naar je eigen zwembad

STAP 1 - ORIËNTATIE

Je hebt bedacht dat je een zwembad zou willen en waarschijnlijk heb je al een idee welke maat en vorm dit ongeveer moet worden. Al snel kom je erachter dat er nog heel veel andere keuzes gemaakt dienen te worden. Dan komen wij in beeld. 


STAP 2 - INVENTARISATIE EN ADVIESGESPREK

Er is veel mogelijk bij het kiezen van een zwembad. Naast het formaat en de vorm komen er vele vragen naar voren. Wil je energiebesparende maatregelen toepassen? Welke zwembadtechniek wil je gaan gebruiken? Wil je verwarming? Wil je verlichting? Wat voor een afdekking wil je? Kortom, hoe ziet het plaatje van jouw zwembad er in detail eigenlijk uit? Kan ik mijn zwembad zelf aanleggen en welke begeleiding heb ik dan nodig? Wij helpen jou graag het plaatje helder te krijgen en samen met jou alles tot in detail te inventariseren.

 

Om je te helpen om al deze keuzes te maken en wat de mogelijkheden zijn binnen jouw budget maken we dan ook graag een afspraak bij jou thuis. Deze afspraak is gratis en vrijblijvend. In ons gesprek zal helder worden wat je wensen zijn.  Aan de hand van voorbeelden en monsters kunnen wij jou laten zien wat er allemaal mogelijk is voor je zwembad. Ook zullen wij de ruimte nameten. Deze grondige inventarisatie en uitgebreid adviesgesprek is de basis voor jouw zwembad. 

 

Bekijk ook eens ons zwembad bouwplan.


STAP 3 - ZWEMBAD OFFERTE

Nu we alle benodigde informatie samen in kaart hebben gebracht, kunnen wij voor je een offertevoorstel opstellen. Wij stellen de offerte zo op, dat jij precies weet waar je aan toe bent en zodat je achteraf geen vervelende verassingen krijgt. De offerte bestaat uit drie onderdelen: 

 

1. Gratis bouwbegeleiding

Indien je de zwembadmaterialen via vanatotzwembad.nl bestelt ontvang je onze op maat begeleiding. Dit advies is geheel gratis. 

 

2. De materialen

Wij offreren alle materialen die jij nodig hebt voor je zwembad. Zowel de zwembad- als de benodigde bouwmaterialen kunnen we opnemen in de offerte. Wij leveren kwalitatief uitstekende materialen. Neem je de bouwmaterialen ook bij ons af? Dan krijg je van ons ook de bijbehorende bouwtekeningen.

 

3. De arbeid

Wij zijn er van overtuigd dat iedereen zelf een zwembad kan bouwen. Indien er toch onderdelen zijn die je liever uit zou besteden, dan kunnen wij wellicht hierin adviseren.


STAP 4 - START BOUW

Je gaat er voor! De schop gaat in de grond en je hebt besloten dat je je eigen zwembad wilt gaan bouwen. Alle materialen worden geleverd en je kunt aan de slag. Heb je tijdens het uitvoeren van een van de stappen een vraag aan ons? Bel of mail gerust en wij bespreken direct je vraag en adviseren je wat je het beste kan doen.


STAP 5 - EINDE VAN DE BOUW

Na het voltooien van het bouwproces vul je het zwembad, test je de gehele technische installatie en stel je deze af. Hierna is het tijd om alles nog even goed na te lopen. Omdat je zelf de technische installatie hebt aangelegd weet je ook hoe je deze kan bedienen en onderhouden. Nu is het tijd een eerste duik te nemen in je nieuwe zwembad! 


STAP 6 - ONDERHOUD

Nu is het vooral genieten van je nieuwe zwembad, maar het is niet vreemd als je vragen hebt. Voel je vrij om contact met ons op te nemen voor advies over het benodigde onderhoud aan je zwembad. Bijvoorbeeld met het zuigen van de bodem of vragen over de juiste desinfectie van het zwembadwater. Dit kan uiteraard allemaal geautomatiseerd worden als je dat zou willen. Ook je zwembad winter klaar en vorstvrij maken is een belangrijk onderdeel waarbij wij je kunnen helpen met advies.